Reparaties

Laptop en PC-reparatie bij Set In Point

Je computer of laptop laten repareren: dat doe je bij Set In Point in Berkel-Enschot. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring en lossen elk PC- of laptop-probleem voor u op.

Er is niks vervelender dan werken met een slecht functionerende computer of laptop. Vaak worden de apparaten naar verloop van tijd langzaam of zijn ze zelfs helemaal defect. Dit heeft vele uiteenlopende redenen waar onze medewerkers wel raad mee weten.

Dit is Set In Point:

• Deskundige medewerkers met zeer ruime ervaring in de ICT.
• Snelle en vakkundige reparatie.
• Service op locatie.
• Een eerlijke en transparante werkwijze.
• Eventueel reparatie op afspraak als het probleem niet dringend is.


De werkwijze van Set In Point

1. We proberen direct een diagnose te stellen van het defecte apparaat. Als het probleem niet direct ter plekke kan worden opgelost, is vervolgonderzoek nodig. De onderzoekskosten bedragen € 30,00.

2. Zodra we het probleem hebben gevonden bieden we u een reparatievoorstel aan. Hierbij worden de werkzaamheden en de kosten vermeld. We gaan uiteraard pas aan de slag als u akkoord heeft gegeven. Als we vermoeden dat het apparaat softwarematig vervuild is, dan zullen wij u adviseren om een onderhoudsbeurt uit te laten voeren.
Soms is een apparaat dermate vervuild, of zelfs besmet, dat een herinstallatie van het besturingssysteem (Windows 10) vereist is.
Na een herinstallatie begint u met een “schone computer” en worden toekomstige problemen voorkomen, en is het apparaat weer in zijn originele staat.
De kosten van een herinstallatie bedragen € 80,-. Als u foto’s en bestanden heeft die u over wilt zetten dan maken wij voor u een back-up, zodat u geen belangrijke- of persoonlijke bestanden verliest. De kosten voor het maken en terugzetten van een back-up bedragen € 40,-.

3. Zodra het apparaat gerepareerd is krijgt u van ons een telefoontje en kunt u het apparaat bij ons in de winkel op komen halen. In overleg kunnen we het apparaat natuurlijk ook bij u bezorgen en opnieuw aansluiten.


Super trage PC of Laptop

Is uw notebook of computer nog voorzien van een traditionele harde schijf en is deze zeeeeer traag; dan kunnen wij deze enorm voor u versnellen. Dit doen wij door een zogenaamde SSD schijf in uw computer / laptop in te bouwen.

De werkwijze die wij hiervoor hanteren:

Alle bestaande gegevens van uw “oude” harde schijf worden met speciale programmatuur over gekopieerd naar de nieuwe SSD schijf. (dus alle programma’s, foto’s, mailinstellingen etc blijven intact) Vervolgens wordt de SSD schijf ingebouwd in u eigen notebook / PC. De snelheidswinst die u krijgt is enorm. De kosten voor het overzetten naar een SSD, inclusief inbouwen en uittesten zijn € 60,00 (exclusief SSD schijf)
Mocht na het overkopieeren blijken, dat er toch geen snelheidswinst is, dan geldt bij ons de regel: NO CURE NO PAY! (u betaald dan helemaal niets)


Reparatie op locatie

Heeft u geen zin om uw computer mee te slepen? Dat hoeft ook niet, wij kunnen de computer of laptop bij u komen ophalen en terugbrengen. De kosten voor de haal-brengservice bedragen € 25,00 De computer wordt dan ook weer netjes bij u aangesloten. Wij bieden deze service in Berkel-Enschot en omgeving. De kosten voor reparatie aan huis in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk etc zijn € 66,50 per uur, met een minimumtarief van € 25,00. Als de werkzaamheden zijn voltooid krijgt u van ons een factuur, die u via uw bank kunt overmaken. Belt u ons gerust als u meer informatie wenst of voor het maken van een afspraak.

Onze werkzaamheden

Onze technische dienst helpt u graag met de volgende werkzaamheden:

• Het repareren van uw laptop of PC in Berkel-Enschot (of bij u thuis).
• Het installeren en instellen van software.
• Het aansluiten en laten functioneren van het (draadloze) netwerk thuis of op de zaak.
• Het aansluiten en instellen van randapparatuur.
• Het opstellen van schaderapporten.