Op Locatie

Installatie en Reparatie bij u thuis

Het is niet altijd praktisch om uw systeem naar onze winkel te brengen. Wellicht is uw systeem te groot, of het maakt deel uit van een netwerk met veel kabels en randapparatuur. In dat geval komen we graag bij uw aan huis om de werkzaamheden ter plekke uit te voeren.

Dit zijn de meest voorkomende diensten:

Draadloos Installatie

Als u thuis gebruik wilt maken van een draadloos netwerk kunnen wij de wifi-installatie voor u uitvoeren. We zorgen dat alle apparatuur juist wordt ingesteld binnen uw thuisnetwerk. Uw draadloze netwerk moet een duidelijke naam krijgen met een uniek wachtwoord. Met een draadloze router is veel mogelijk, op 2,4 of 5 GHz te werken, of een gastennetwerk waarbij gasten meteen van uw verbinding gebruik kunnen maken zonder dat ze op uw netwerk zitten.

Printer Installatie

Naast de installatie van computers kunt u ook denken aan printer installatie. We installeren de juiste software met de meest recente updates en zorgen dat alle drivers naar behoren werken.

Opschonen Computer

Als uw computer langzamer is dan voorheen en u wilt de computer sneller maken kunnen wij dat ter plekke voor u doen. We verwijderen schadelijke malware, spyware, rogue software en virussen van uw systeem en zorgen dat de besturingssoftware weer helemaal up-to-date is.

We komen graag bij u langs om uw computers te installeren, op te schonen en met elkaar te laten communiceren zodat u zich bezig kunt houden met productief werk aan uw computer. Daarnaast geven we graag advies over de beste randapparatuur zoals draadloze printers en routers, evenals advies over veilig omgaan met een draadloos netwerk.